Nytt prosjekt Bakkane – eneboliger i rekke 

På tomten til gamle Bakkane Gård har Skien Boligbyggelag utviklet et nytt boligprosjekt. Bakkane Borettslag består av ni store og romslige kvalitetsboliger i tidsriktig arkitektur. Tre stykk tomannsboliger og tre boliger i rekke fra 126 til 135 kvm BRA. Boligene får en solrik beliggenhet med flott utsikt og takterrasser. Det er også private uteareal og carport i tilknytning til boligene. Prosjektet har en energivennlig profil i energiklasse grønn A.

Bakkane er et flott boområde med kort vei til det meste. Butikker, skoler og barnehage er i gåavstand fra boligene. Det er raskt å komme inn til sentrum, samtidig som det også er nærhet til flotte turområder med et stort løypenett både i marka ved Fritidsparken og ved Hjellevannet. Det blir store og lyse boliger med sol inn fra syd og vest.

Boligene selges med en finansieringsordning i Sparebank1 Telemark. Det blir 40% innskudd og 60% fellesgjeld. Prisene varierer litt fra 1 590 000 ,- innskudd og kr 2 390 000 ,- i fellesgjeld. Månedskostnader blir da kr 7 673 ,- dette inkluderer eiendomsskatt, villaforsikring, tv og internett. Klikk her, og gå inn på vår boligvelger. Her får du oversikt over priser, plantegninger etc.

Er du interessert og vil vite mer, så ta kontakt med oss på firmapost@skien.bbl.no eller telefon 35 50 45 00.

Klikk her for salgsoppgave.

Vil du ha oversikt over ledige boliger, priser, samt plantegninger og soldiagram? Klikk her.