Ting å gjøre når dere leier feriebolig i Spania

Golf

Golfbaner i nærheten av Guardamar de la Segura
De av dere som tilbringer sin ferie i SBBL sine leiligheter, og ønsker å slå et slag eller to med golf, bør kanskje prøve ut følgende baner for en hyggelig runde med avslappende golf.

1. Golf La Finca er en ung bane som åpnet sine dører i august 2002. Siden da det har vist seg å være golfbanen med flest muligheter i hele Costa Blanca. Banen er designet for å være vertskap for topp turneringer. Les mer her: Golf La Finca

2. Algorfa (nær Guardamar de la Segura)
La Marquesa, Rojales er en 18 hulls bane som åpnet i 1989. Dette er en bra bane med få komplikasjoner, og perfekt for nybegynnere. Les mer her: Golf & Country Club La Marquesa

3. Campo de Golf Villamartin har et ekstraordinært design og enestående setting som uten tvil gjør dette til en av de beste golfbanene i Spania. Les mer her: Campo de Golf Villamartin

Golfbaner i nærheten av Orihuela Costa (Alicante)

1. CLUB DE GOLF Las Ramblas de Orihuela er en veldig fin bane, og den tette vegetasjonen rundt banen dannes hovedsakelig av grønne middelhavsfuru. Banen har flott utsikt over Middelhavet fra flere steder rundt banen. Les mer her: CLUB DE GOLF Las Ramblas de Orihuela

2. The Golf Club el Plantio, en liten, og fin golfbane ligger rett sør for Alicante.
Denne 18 hulls golfbanen sør for Alicante er et ideelt sted for å slå noen golfballer på kvelden, eller å øve svingen.

Utflukter

Fornøyelsesparker
I Torrevieja ligger det et kjempestort vannland «Aquopolis«. Der får du flotte opplevelser for små barn og store «barn». Ciudad Quesada – Rojales kan også skilte med eget vannland. Denne heter AquaPark.

I Benidorm finnes det et rikt utvalg i god parker, slik som Terra Mitica (noen sier Spanias svar på Disney Land). Den største og mest spennende fornøyelsesparken i Europa, med utrolige «rides» og «show» rundt i parken.

Du finner her også en aquapark. Aqualandia har noe for alle. Fra adrenalinpumpende «Splash» til mer avslappende «Amazonas».

Dyreparker
Rio Safari, som du finner ved å kjøre mot Elche, har vært i drift i over tjue år. Dette er en dyrepark vel verdt å få med seg for barnefamilier. Benidorm har ikke mindre enn to dyreparker. Mundomar Marine & Exotic Animal Park og Terra Natura.

Marked

Fredagsmarked – Torrevieja senter
Hver fredag fra 09:00 – 14:00 finner du et av Costa Blanca’s største markeder i Torrevieja sentrum. Her finnes alt fra fersk frukt og grønnsaker til klær, tilbehør og m.m.

Lørdagsmarked – Playa Flamenca
Hver lørdag fra 09:00 – 14:00 finner du et tilsvarende marked som i Torrevieja, men i mindre skala ved Playa Flamenca (Orhiuela Costa). Dette er et marked som blir mer og mer populært.

Søndagsmarked – Guardamar – Campo de Guardamar
Hver søndag fra 09:00 – 14:00.Mandag: Callosa, Santa Pola og Elche.

Mandag: Callosa, Santa Pola og Elche.
Tirsdag: Elche (17 – 22), Aspe, Orihuela og Pilar de la Horadada.
Onsdag: Guardamar, Polop de la Marina, Novelda, Sax, La Mata, San Miguel de Salinas og Callosa de Segura.
Torsdag: Alicante, San Javier, Rojales og Aspe.
Fredag: Torrevieja (9 – 14), Pilar de la Horadada (på kvelden), Los Montesinos (på kvelden) og Elche (17 – 22).
Lørdag: Playa Flamenca (9 – 22), Almoradi, Elche, Sante PolaTorre Pcheco, San Miguel de Salinas (Blue Lagoon).
Søndag: Guardamar (9 – 14) (ved Campo de Guardamar).

Shopping

Zenia Boulevard på La Zenia er på mer enn 160.000 kvadratmeter, 150 butikker og 5000 gratis parkeringsplasser. Dette er det største kommersielle kjøpesenter i hele provinsen Alicante. Her er det også perfekt for barn. I senterets 2. etg finnes et stort lekeland, og på kveldstid arrangeres det konserter, for liten og for stor. Det er også små fontener barna kan bade og boltre seg i ,midt i senteret.

I Torrevieja finnes et stort handlesenter som heter Habaneras og inneholder masse forskjellige butikker som kan passe for den handlelystne. Ved siden av Habaneras ligger det velkjente Carrefour hvor man får kjøpt litt av det meste.

logoPie

LOGOhabaneras366OPEN-04

Sykling

Klima og terreng gir utmerket anledning til en trimtur på sykkel. Enten du er ute etter å sykle i terreng eller på landevei vil Cyclogical i Queseda være stedet du bør søke til. Gary og Linn Routledge ved Cyclogical har et stort utvalg av sykler og utstyr til leie. De kan gi gode tips gjennom en egen sykkelrutebrosjyre. Det arrangeres også turer for den som vil ha litt oppfølging. Som navnene tilsier behersker de engelsk godt!

Trå til og kom i form i ferien!

IMG_0775

Dykking

Mange drømmer om å oppleve det klare vannet og undervannslyset som Middelhavet kan tilby.

PADI-lokasjonen i Santa Pola kan du tilfredstille behov for både snorkling og dykking med pusteapparat. Kanskje du vil benytte anledningen til å skaffe deg det internasjonale PADI-sertifikatet og endelig oppfylle drømmen? Eller vil du følge på en ekspedisjon til et dykkested med guide? Ta kontakt med PADI i Santa Pola for en nærmere prat. Vår erfaring er at staben der behersker både engelsk og tysk.

Hopp i vannet i ferien !

PADI-Open-Water-Dive-Course