Oppdatert informasjon vedr. Korona, gjeldende fra 07. mai

Basert på råd fra helsemyndighetene har regjeringen påbegynt gjenåpningen av samfunnet. Det er viktig at den åpningen skjer gradvis, og i kontrollerte former.

Skien Boligbyggelag følger rådene og vil ha følgende tiltak:

 • Våre lokaler i Cappelens gate vil fortsatt være stengt for besøkende.
 • Generalforsamlinger og årsmøter kan fra 07. mai gjennomføres med inntil 50 personer. Vi åpner opp for avtalte møter/generalforsamlinger/årsmøter med inntil 16 personer inkludert ansatt(e) fra SBBL i våre lokaler (møterom i 3.etg.). Dette forutsetter at følgende retningslinjer fra regjeringen følges:
  – Det vil være styreleder i borettslaget/sameiet som vil være «ansvarlig arrangør»
  – 1 meters avstand
  – Hoste og nyse i armhulen
  – Ikke håndhilse
  – De som føler seg syke holder seg hjemme
  – Ta med egen penn
 • Ansatte i SBBL kan delta under ovennevnte forutsetninger om møtet avholdes hos SBBL eller annet sted.
 • Vi oppfordrer til kun å ta helt nødvendige saker å årets generalforsamling/årsmøte og avvikle møtet på kortest mulig tid.

Digital gjennomføring av generalforsamlinger og årsmøter

For borettslag og sameier som p.g.a. fare for smitte av koronaviruset ikke ønsker å møtes fysisk, tilbyr SBBL en digital gjennomføring. Slik løsningen er utviklet pr i dag, passer det best for enkle generalforsamlinger med: Regnskap, styreberetning og valg. Digitalt møte egner seg ikke og anbefales ikke dersom man har større saker som skal diskuteres og vedtas. Løsningen starter ved å logge seg inn på «Min Side» i SBBL-appen. SBBL står gjerne til disposisjon for nærmere gjennomgang av en digital løsning om det skulle passe ditt boligselskap. Ta kontakt med oss på vår firmapost eller direkte med din kontaktperson for nærmere avtale.

Våre ansatte er på jobb slik at vi kan fortsette å yte service og tjenester til våre kunder, selv om mange nå etter myndighetenes anbefalinger har hjemmekontor eller har måttet organisere sin arbeidshverdag på en annen måte.

Du kan nå oss på tlf: 35 50 45 00 eller epost: firmapost@skien.bbl.no

Med hilsen
Skien Boligbyggelag