Boligprosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Blåbærvegen – trinn 2

Store, innholdsrike eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser ved Solvik i Siljan. Meld forkjøpsrett og kom foran i køen. Frist for å melde 24. april kl. 12.00. 

Les mer >>

Bugten Brygge

Skien Boligbyggelag er valgt som forretningsfører for Bugten Brygge – et nytt boligprosjekt på totalt 84 leiligheter ved elvebredden mellom Skien og Porsgrunn. Første salgstrinn består av 28 leiligheter og medlemmene i Skien Boligbyggelag vil ha forkjøpsrett.

Les mer >>

Gulset – Skien

Skien Boligbyggelag har lagt frem en områdereguleringsplan av Gulset lokalsenter. Det skal bli et moderne lokalsenter med gode bokvaliteter i form av tidsriktige leiligheter, tilrettelegging for servicefunksjoner som hører til et lokalsenter og gode uteoppholdsareal for beboere og besøkende på lokalsenteret.

Les mer >>

Solsiden Terrasse

I Stathelles indrefilet planlegges det å bygge om lag 71 leiligheter i 2019. Med beliggenhet som har fantastisk utsikt og sol, vil Solsiden Terrasse bli ettertraktet.

Les mer >>

Kongerød – Skien

Skien Boligbyggelag planlegger å bygge moderne arkitekttegnede kvalitetsboliger på Kongerød ved krysset Trokåsa/Rienvegen. Prosjektet består av 11 boliger – 5 tomannsboliger og 1 enebolig tilpasset familier.

Les mer >>

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss. 5 SOLGT – Byggestart besluttet!

Les mer>>

Lindemannshjørnet

15 flotte leiligheter, 3 tomannsboliger og 1 enebolig skal bygges på «Nye Falkum».

Les mer>>

Skolebakken borettslag

7 SOLGT! Byggestart besluttet! Kunne du tenke deg en mer lettvint bosituasjon? Flotte leiligheter i hjertet av Heistad med sjøutsikt, heis, garasje og solrike balkonger.

Les mer>>

Mælagata borettslag

Leiligheter beliggende sentralt med gangavstand til Skien sentrum og de fleste fasiliteter. Funksjonell og effektiv planløsning. Alle leilighetene er solgt!

Les mer >>

Haugsåsvegen 14 B- E

4 leiligheter i 4-mannsbolig på Menstad/Borgestad med solrike uteplasser. Leilighetene har god planløsning.

Les mer >>

Bakkane – Skien

Ni arkitekttegnede kvalitetsboliger med takterrasse og utsikt utover byen. Alle er solgt, men drømmer du om tilsvarende bolig i området rundt Kongerød så har du muligheter nå.
Les mer >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

Dette prosjektet er den andre delen av det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest.
Les mer >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Løvborg

Dette prosjektet er det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest til et nytt, sentralt boligområde i Skien sentrum.
Les mer >>

Bjørnstadenga – Trinn 2

I landlige omgivelser på Bjørnstad i Skien kommune fortsetter utbyggingen. Velkommen til Bjørnstadenga trinn 2.
Les mer >>