Boligprosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Lerken borettslag på Tollnes

På Tollnes kommer 30 fremtidsrettede boliger med smarte løsninger som gir bedre komfort, lavere energiforbruk og enklere hverdag.

Les mer →

Bugten Brygge – i salg nå

Ved elvebredden mellom Skien og Porsgrunn blir moderne boliger i en spennende arkitektur nå lagt ut for salg. Her ligger det til rette for en både aktiv og idyllisk hverdag.

Les mer 

Solsiden Terrasse i salg nå – 20 solgt

På Solsiden terrasse ved Brotorvet kjøpesenter vil du bo tett på sol, himmel og hav. 71 leiligheter med fantastisk utsikt er klare for salg! Se prospekt og finn din drømmebolig.

Se prospekt →

Follestad

Ny tomannsbolig på Follestad ut for salg i oktober! Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Les mer

Elveløkka kommer for salg – medlemmer har forkjøpsrett

Ti minutter fra sentrum til attraktive Osebakken finner du ditt nye hjem på Elveløkka – en grønn oase med 32 moderne boliger. Her kommer det Compact Living, familievennlige eneboliger i rekke og lyse og gjennomgående leiligheter. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Meld din interesse og bli kontaktet før salgsstart →

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

Mange mener Klosterøya Vest er byens beste sted å bo. Med nærhet til alle byens fasiliteter får du en ny moderne og lettvint livsstil. Sikre deg en leilighet og gled deg til jul, Gabler har overtagelse 4. kvartal 2019!
Les mer 

Lindemannshjørnet Falkum

15 flotte leiligheter, 3 tomannsboliger og 1 enebolig skal bygges på «Nye Falkum».

Les mer 

Gulset – Skien

Skien Boligbyggelag har lagt frem en områdereguleringsplan av Gulset lokalsenter. Det skal bli et moderne lokalsenter med gode bokvaliteter i form av tidsriktige leiligheter, tilrettelegging for servicefunksjoner som hører til et lokalsenter og gode uteoppholdsareal for beboere og besøkende på lokalsenteret.

Les mer 

Kongerød – Skien

På tomten ved krysset Trokåsa/Rienvegen på Kongerød planlegger Skien Boligbyggelag å bygge moderne boliger med 3/4 soverom, 2 bad, carport og gode uteplasser. Rammesøknad for prosjektet er sendt til Skien kommune.

Meld din interesse her  

Skolebakken borettslag

7 SOLGT! Byggestart besluttet! Kunne du tenke deg en mer lettvint bosituasjon? Flotte leiligheter i hjertet av Heistad med sjøutsikt, heis, garasje og solrike balkonger.

Les mer 

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss. 6 SOLGT – Byggestart besluttet!

Les mer 

Nytt boligprosjekt i Siljan

Store, innholdsrike eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser ved Solvik i Siljan.

Les mer 

Bakkane – Skien

Ni arkitekttegnede kvalitetsboliger med takterrasse og utsikt utover byen. Planlagt innflytting november 2019.
Se boligene her