Boligprosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Nytt boligprosjekt i Siljan

Store, innholdsrike eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser ved Solvik i Siljan.

Les mer >>

Bugten Brygge

Skien Boligbyggelag er valgt som forretningsfører for Bugten Brygge – et nytt boligprosjekt ved elvebredden mellom Skien og Porsgrunn. Første salgstrinn består av 28 leiligheter og medlemmene i Skien Boligbyggelag vil ha forkjøpsrett.

Les mer >>

Gulset – Skien

Skien Boligbyggelag har lagt frem en områdereguleringsplan av Gulset lokalsenter. Det skal bli et moderne lokalsenter med gode bokvaliteter i form av tidsriktige leiligheter, tilrettelegging for servicefunksjoner som hører til et lokalsenter og gode uteoppholdsareal for beboere og besøkende på lokalsenteret.

Les mer >>

Solsiden Terrasse

Midt i Stathelles indrefilet planlegges det å bygge 71 leiligheter med salgstart til sommeren. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett. Med beliggenhet som har fantastisk utsikt og sol, vil Solsiden Terrasse bli ettertraktet. Er du ikke medlem? Bli medlem i dag.

Meld deg på nyhetsbrevet til Solsiden Terrasse>>

Kongerød – Skien

På tomten ved krysset Trokåsa/Rienvegen på Kongerød planlegger Skien Boligbyggelag å bygge moderne boliger med 3/4 soverom, 2 bad, carport og gode uteplasser. Rammesøknad for prosjektet er sendt til Skien kommune.

Meld din interesse her  >>

Skolebakken borettslag

7 SOLGT! Byggestart besluttet! Kunne du tenke deg en mer lettvint bosituasjon? Flotte leiligheter i hjertet av Heistad med sjøutsikt, heis, garasje og solrike balkonger.

Les mer>>

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss. 6 SOLGT – Byggestart besluttet!

Les mer>>

Lindemannshjørnet

15 flotte leiligheter, 3 tomannsboliger og 1 enebolig skal bygges på «Nye Falkum».

Les mer>>

Haugsåsvegen 14 B- E

4 leiligheter i 4-mannsbolig på Menstad/Borgestad med solrike uteplasser. Leilighetene har god planløsning.

Les mer >>

Bakkane – Skien

Ni arkitekttegnede kvalitetsboliger med takterrasse og utsikt utover byen. Planlagt innflytting november 2019.
Se boligene her >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

Dette prosjektet er den andre delen av det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest.
Les mer >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Løvborg

Dette prosjektet er det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest til et nytt, sentralt boligområde i Skien sentrum.
Les mer >>