Boligprosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Lindemans Falkum

Boligene i Lindemans Falkum får et moderne og spennende uttrykk med mye bruk av treverk. Prosjektet består av 25 leiligheter, fordelt på tre tomannsboliger, en enebolig og et signalbygg på 7 etasjer kledd i tre med 18 leiligheter.

Meld din interesse her →

Glassmestergården

Lekre moderne leiligheter med parkering i garasjekjeller, heis og balkonger. Alt du ønsker deg av kvaliteter du må ha i en ny bolig. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett!

Meld din interesse her →

Nytt prosjekt i Prestegårdsgate

I Prestegårdsgate ved Lundedalen planlegges det nå nye leiligheter med garasjekjeller og store balkonger i grønne omgivelser. Med gåavstand til bykjernen har du alt du trenger noen få minutter unna.

Registrer din interesse →

Lerken borettslag på Tollnes  i salg nå

På Tollnes kommer fremtidsrettede boliger med smarte løsninger som gir bedre komfort, lavere energiforbruk og enklere hverdag. Første byggetrinn i salg nå!

Les mer →

Elveløkka i salg

Ti minutter fra sentrum til attraktive Osebakken finner du ditt nye hjem på Elveløkka – en grønn oase med 32 moderne boliger. Her kommer det Compact Living, familievennlige eneboliger i rekke og lyse og gjennomgående leiligheter.

Les mer om prosjektet →

Klosterøya Vest Byggetrinn 4 og 5

Vi jobber i disse dager med prosjektering av de neste byggetrinnene på Klosterøya Vest. Det vil komme leiligheter i varierende størrelser med gode planløsninger. Mange mener Klosterøya Vest er byens beste sted å bo. Med nærhet til alle byens fasiliteter får du en ny moderne og lettvint livsstil. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Registrer din interesse her →

Solsiden Terrasse – Byggestart besluttet

På Solsiden terrasse ved Brotorvet kjøpesenter vil du bo tett på sol, himmel og hav. 71 leiligheter med fantastisk utsikt og herlige solforhold! Skien Boligbyggelag er valgt som forretningsfører og vi vil være med å bidra til at prosjektet blir best mulig ivaretatt også i fremtiden. Vårt motto er: Et trygt valg hele livet!

Se boligvelger→

Nytt boligprosjekt nær Heivannet i Siljan

Store, innholdsrike eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser med skiløyper og badeplass som nærmeste nabo.

Les mer 

Follestad

Ny tomannsbolig på Follestad. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Les mer

Gulset – Skien

Skien Boligbyggelag har lagt frem en områdereguleringsplan av Gulset lokalsenter. Det skal bli et moderne lokalsenter med gode bokvaliteter i form av tidsriktige leiligheter, tilrettelegging for servicefunksjoner som hører til et lokalsenter og gode uteoppholdsareal for beboere og besøkende på lokalsenteret.

Les mer 

Kongerød – Skien

På tomten ved krysset Trokåsa/Rienvegen på Kongerød planlegger Skien Boligbyggelag å bygge moderne boliger med 3/4 soverom, 2 bad, carport og gode uteplasser.

Meld din interesse her  

Skolebakken borettslag

Byggestart besluttet! Kunne du tenke deg en mer lettvint bosituasjon? Flotte leiligheter i hjertet av Heistad med sjøutsikt, heis, garasje og solrike balkonger.

Les mer 

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss – Byggestart besluttet!

Les mer 

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

De som allerede bor på Klosterøya Vest stortrives! Og akkurat nå kan du sikre deg en av de de siste leilighetene i nybygget Gabler. Her er det et bredt spekter av leiligheter med ulike størrelser og løsninger. Du finner garantert én som tilfredsstiller dine ønsker og drømmer.
Les mer