Boligprosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Lindemans Falkum

På Lindemans Falkum kan du bo i en lekker, topp moderne og funksjonell bolig på attraktive Falkum i Skien. Her er det lagt til rette for moderne fellesskapsløsninger som utleiehybel og delerom med redskap og verktøy. Første byggetrinn i salg nå

Les mer om boligprosjektet →

Lerken borettslag på Tollnes – Byggingen er i gang

På Tollnes kommer fremtidsrettede boliger med smarte løsninger som gir bedre komfort, lavere energiforbruk og enklere hverdag. Første byggetrinn i salg nå!

Les mer →

Glassmestergården

Lekre moderne leiligheter med parkering i garasjekjeller, heis og balkonger. Alt du ønsker deg av kvaliteter du må ha i en ny bolig. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett!

Les mer om prosjektet her →

Funkisboliger på Falkum

I et meget attraktivt og populært område på Falkum kan du nå sikre deg en lekker funkisbolig med moderne arkitektur, vakre linjer og praktiske romløsninger. De står ferdige, og er klare til innflytting!

Les mer →

Nytt boligprosjekt på Vestsiden i Porsgrunn

Ønsker du å være en av de første som får informasjon om prosjektet kan du fylle inn dine opplysninger i kontaktskjemaet.

Les mer →

Nytt prosjekt i Prestegårdsgate

I Prestegårdsgate ved Lundedalen planlegges det nå nye leiligheter med garasjekjeller og store balkonger i grønne omgivelser. Med gåavstand til bykjernen har du alt du trenger noen få minutter unna.

Registrer din interesse →

Elveløkka i salg

Ti minutter fra sentrum til attraktive Osebakken finner du ditt nye hjem på Elveløkka – en grønn oase med 32 moderne boliger. Her kommer det Compact Living, familievennlige eneboliger i rekke og lyse og gjennomgående leiligheter.

Les mer om prosjektet →

Klosterøya Vest Byggetrinn 4 og 5

Vi jobber i disse dager med prosjektering av de neste byggetrinnene på Klosterøya Vest. Det vil komme leiligheter i varierende størrelser med gode planløsninger. Mange mener Klosterøya Vest er byens beste sted å bo. Med nærhet til alle byens fasiliteter får du en ny moderne og lettvint livsstil. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Registrer din interesse her →

Solsiden Terrasse – Byggingen er i gang

På Solsiden terrasse ved Brotorvet kjøpesenter vil du bo tett på sol, himmel og hav. 71 leiligheter med fantastisk utsikt og herlige solforhold! Skien Boligbyggelag er valgt som forretningsfører og vi vil være med å bidra til at prosjektet blir best mulig ivaretatt også i fremtiden. Vårt motto er: Et trygt valg hele livet!

Se boligvelger→

Nytt boligprosjekt nær Heivannet i Siljan

Store, innholdsrike eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser med skiløyper og badeplass som nærmeste nabo.

Les mer 

Follestad

Salget er i gang! Ny tomannsbolig på Follestad. Medlemmer i Skien Boligbyggelag har forkjøpsrett.

Les mer

Gulset – Skien

Skien Boligbyggelag har lagt frem en områdereguleringsplan av Gulset lokalsenter. Det skal bli et moderne lokalsenter med gode bokvaliteter i form av tidsriktige leiligheter, tilrettelegging for servicefunksjoner som hører til et lokalsenter og gode uteoppholdsareal for beboere og besøkende på lokalsenteret.

Les mer 

Kongerød – Skien

På tomten ved krysset Trokåsa/Rienvegen på Kongerød planlegger Skien Boligbyggelag å bygge moderne boliger med 3/4 soverom, 2 bad, carport og gode uteplasser.

Meld din interesse her  

Skolebakken borettslag

Kunne du tenke deg en mer lettvint bosituasjon? Flotte leiligheter i hjertet av Heistad med sjøutsikt, heis, garasje og solrike balkonger.

Les mer →

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss – Byggestart besluttet!

Les mer 

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

De som allerede bor på Klosterøya Vest stortrives! Og akkurat nå kan du sikre deg en av de de siste leilighetene i nybygget Gabler. Her er det et bredt spekter av leiligheter med ulike størrelser og løsninger. Du finner garantert én som tilfredsstiller dine ønsker og drømmer.
Les mer