Nye prosjekter

Vi skaffer medlemmene gode boliger med en attraktiv beliggenhet i trygge og gode bomiljø. Nedenfor vises de prosjekter vi nå jobber med.

Pilerødtunet

10 nye leiligheter skal bygges midt i sentrum av Ulefoss. Disse er i salg nå.

Les mer>>

Lindemannshjørnet

15 flotte leiligheter, 3 tomannsboliger og 1 enebolig skal bygges på «Nye Falkum».

Les mer>>

Skolebakken borettslag

Byggestart besluttet. 15 flotte leiligheter skal bygges midt i hjertet av Heistad. Leilighetene har sjøutsikt, solrike terrasser og heis.

Les mer>>

Mælagata borettslag

Leiligheter beliggende sentralt med gangavstand til Skien sentrum og de fleste fasiliteter. Funksjonell og effektiv planløsning. Alle leilighetene er solgt!

Les mer >>

Haugsåsvegen 14 B- E

4 leiligheter i 4-mannsbolig på Menstad/Borgestad med solrike uteplasser. Leilighetene har god planløsning. Medlemmer i SBBL har forkjøpsrett.

Les mer >>

Bakkane – Skien

Ni arkitekttegnede kvalitetsboliger med takterrasse og utsikt utover byen. Tre tomannsboliger og tre boliger i rekke fra 126 til 135 kvm BRA. ALLE ER SOLGT!
Les mer >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Gabler

Dette prosjektet er den andre delen av det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest.
Les mer >>

Klosterøya Vest Byggetrinn 3 – Løvborg

Dette prosjektet er det tredje byggetrinnet i utviklingen av Klosterøya Vest til et nytt, sentralt boligområde i Skien sentrum.
Les mer >>

Bjørnstadenga – Trinn 2

I landlige omgivelser på Bjørnstad i Skien kommune fortsetter utbyggingen. Velkommen til Bjørnstadenga trinn 2.
Les mer >>

Blåbærvegen – Siljan

Store, innholdsrike prosj. eneboliger i rekke med carport. Blåbærvegen er en del av Heiveien boligfelt som er et nyere boligområde i naturskjønne omgivelser ved Solvik i Siljan.
Les mer >>

Furumohagen – Klosterskogen

Seks lekre leiligheter med parkeringskjeller og heis i et svært attraktivt og rolig boområde – med Fritidsparken som nærmeste nabo. Her får du flotte turområder i nærområdet både sommer og vinter.
Les mer >>