Medlemskontingent 2019

I disse dager sendes det ut krav om medlemskontingent for 2019. I den anledning dukker det opp mange spørsmål. Vi har her samlet de oftest stilte spørsmålene som berører dette:

  • Hvorfor får jeg ikke medlemskort? Det sendes  ut medlemskort annenhvert år, derfor sendes det ikke ut i i år. Kun nye medlemmer , og de som har fått ett medlemskap overført vil få medlemskort. Vi minner om appen vår, hvor du finner elektronisk medlemskort. Les mer om appen vår her
  • Jeg bor i ett borettslag tilknyttet Skien Boligbyggelag, må jeg da betale medlemskontingent? Som medlem og hovedeier av en andel i et borettslag, blir årskontingenten betalt av borettslaget. Dersom det er flere som eier andelen sammen, vil medeier bli trukket for årskontingenten via felleskostnadene i januar. Borettslaget betaler ikke medlemskontingenten for deg det året du flytter inn, men det året du flytter ut. Flyttet du inn i 2019 må du altså betale årskontingenten selv, og har du flyttet ut i 2019 har borettslaget betalt for deg og du skal ikke betale å medlemskontingenten.
  • Hvorfor får jeg faktura når det står «betalt» på fakturaen ?  Står det «betalt» eller «e-faktura» på fakturaen, så kan det bety at du er boende medlem som ikke skal betale kontingent via fakturaen, at du betaler medlemskontingent via e-faktura/avtalegiro eller at det er registrert at ditt medlemskap skal betales av en annen person.
  • Jeg betaler medlemskap for noen andre, og har ikke fått faktura.  Denne fakturaen sendes utenom fellesutsendelsen, og kommer derfor noe senere.