Medlemskontingent 2019

I disse dager sendes det ut krav om medlemskontingent for 2019. I den anledning dukker det opp mange spørsmål. Vi har her samlet de oftest stilte spørsmålene som berører dette:

  • Hvorfor får jeg ikke medlemskort? Det sendes  ut medlemskort annenhvert år, derfor sendes det ikke ut i i år. Kun nye medlemmer , og de som har fått ett medlemskap overført vil få medlemskort. Vi minner om appen vår, hvor du finner elektronisk medlemskort. Les mer om appen vår her
  • Jeg bor i ett borettslag tilknyttet Skien Boligbyggelag, må jeg da betale medlemskontingent? Som medlem og hovedeier av en andel i et borettslag, blir årskontingenten betalt av borettslaget. Dersom det er flere som eier andelen sammen, vil medeier få faktura på årskontingenten. Borettslaget betaler ikke medlemskontingenten for deg det året du flytter inn, men det året du flytter ut. Flyttet du inn i 2019 må du altså betale årskontingenten selv, og har du flyttet ut i 2019 har borettslaget betalt for deg og du skal ikke betale å medlemskontingenten.
  • Hvorfor får jeg faktura når det står «betalt» på fakturaen ?  Står det «betalt» eller «e-faktura» på fakturaen, så kan det bety at du er boende medlem som ikke skal betale kontingent via fakturaen, at du betaler medlemskontingent via e-faktura/avtalegiro eller at det er registrert at ditt medlemskap skal betales av en annen person.
  • Jeg betaler medlemskap for noen andre, og har ikke fått faktura.  Denne fakturaen sendes utenom fellesutsendelsen, og kommer derfor noe senere.