Vi søker Rådgiver økonomi og administrasjon

Vil du jobbe med spennende kunder og prosjekter hvor du får brukt din økonomiske kompetanse og relasjonsbyggende ferdigheter?

Skien Boligbyggelag (SBBL) er en av Grenlands største eiendomsutviklere. Vi utvikler og bygger nye boliger, og vi er forretningsfører for ca. 230 boligselskaper (borettslag og sameier).

Skien Boligbyggelag er inne i en spennende tid og er i sterk utvikling. Vi øker vår kundemasse og søker derfor en rådgiver for boligselskapene.

Som forretningsfører ivaretar vi økonomien og regnskapene for boligselskapene.
Vi etablerer og stifter nye boligselskaper. I tillegg er vi rådgiver for styrene i boligselskapene og bistår med generelt styrearbeid som styremøter, vedtekter, generalforsamlinger, juridiske problemstillinger.
Vi bidrar i utvikling av borettslagene i f.m. vedlikehold og investeringer.

Som rådgiver hos oss vil du jobbe på tvers av fagområdene juridisk rådgivning, økonomi og administrasjon, og ivareta din egen kundeportefølje i samarbeid med leder for avdelingen.
Du blir en del av et team som daglig jobber for å gi kundene våre den beste opplevelsen. Gjennom rådgivning og kommunikasjon bidrar du til å skape trygghet og tillit både på kort og lang sikt.
I denne rollen får du arbeide med spennende prosjekter i en variert arbeidshverdag. Vi har både fysiske og digitale møter med kundene.
Du representerer Skien Boligbyggelag på årsmøter, styremøter og andre kundemøter. Du er fortrolig med å lede møter.
Du er fleksibel med tanke på arbeidstid da noen av møtene vil skje på ettermiddag-/kveldstid.

Vi ønsker at du fortrinnsvis har utdannelse og noen års erfaring innen for eksempel eiendomsmegling, bank/forsikring eller økonomi/regnskap.

Hos oss vil du bli en del av et lag med lang erfaring, god kompetanse og et godt arbeidsmiljø.

I deg håper vi å se en selvdreven og ansvarlig person. Du motiveres gjerne av å finne gode løsninger og du får folk med deg – samtidig som du er lyttende til andres gode innspill og løsninger. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner og endringskompetanse. 

Om Skien Boligbyggelag:
Skien Boligbyggelag er en medlemsorganisasjon som er eid av våre 16.000 medlemmer.
Selskapet drives etter forretningsmessige prinsipper, og har solid økonomi. Vi er 25 ansatte fordelt på privatavdeling, bedriftsavdeling og avdeling for nybygg og tekniske tjenester.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og personalordninger.