Byggestart i Porsgrunn

Seltor Bolig og Skien Boligbyggelag har besluttet igangsetting av nytt byggetrinn i boligprosjektet Porsgrunn Vest.

De 21 boligene i trinn 1 ble fort utsolgt, og 10 nye boliger ble lansert i september. I løpet av kort tid var 3 boliger solgt, og nå igangsettes de 4 første boligene.

-Dette prosjektet er et bevis på at kombinasjon boligtype med gjennomtenkte og gode løsninger, moderne arkitektur og riktig beliggenhet vekker interesse i markedet og selger godt, sier eiendomsmegler Heidi Solvang i Eiendomsmegler1 Nybygg.

Gravearbeidene begynte allerede dagen etter beslutningen om byggestart var tatt, og de første boligene ferdigstilles om ca. et år.  Alle boligene oppføres over to plan og får flere private uteplasser, hageareal med eksklusiv bruksrett og garasje.

Det er Seltor Bolig og Skien Boligbyggelag som står bak prosjektet Porsgrunn Vest, og det blir organisert som et borettslag tilknyttet Skien Boligbyggelag. 

Solvang understreker at det har vært stor interesse for dette boligprosjektet over tid, og at interessentene i hovedsak er folk fra Grenlandsdistriktet. Dette er boligtyper som passer til ulike livsfaser. I det første trinnet er det alt fra enslige og barnefamilier til godt voksne og etablerte som har byttet ut en eldre enebolig. Vi tror at det vil gjenspeile kjøpergruppen også i trinn 2sier Solvang.  

Det er store planer for videre utvikling på denne sentralt beliggende tomten på Vestsiden, og det planlegges 5 leilighetsbygg med totalt ca. 80 leiligheter med flotte sol- og utsiktsforhold.

-Vi bruker mye tid på å finne attraktive tomter og optimalisere boligprosjektene våre, både når det gjelder boligtyper, planløsning, kvaliteter og funksjon. Det er tydelig at vi har truffet godt på Porsgrunn Vest,sier Ingvild Linde, salg- og markedssjef i Seltor Bolig.