fbpx

Totalleverandør til boligselskaper

Skien Boligbyggelag leverer juridiske, administrative og økonomiske rådgivningtjenester til borettslag og sameier. Vi gjør alt vi kan for å gi ditt boligselskap en problemfri drift i hverdagen.

Gode råd er gull verdt

Alle boligselskaper har et felles eksistensgrunnlag, men hverdagen er forskjellige for hvert enkelt selskap. Derfor tilpasser vi alle våre tjenester til dine behov og ønsker.

Vi stiller høye krav til faglig nivå, overholdelse av tidsfrister og tilgjengelighet, enten vi bistår med juridisk, administrativ eller økonomisk rådgivning.

Det er ingen krav om tidligere tilknytning til SBBL for å kunne inngå avtale om samarbeid med oss.

Enklere styrehverdag

Alle styremedlemmer i våre boligselskap får tilgang til Styreportalen som gir en full oversikt over borettslaget eller sameiets økonomi, og nyttig hjelp til det daglige styrearbeidet.

Les mer om Styreportalen →

Kurs og opplæringstilbud

SBBLs Høstkonferanse er der du treffer andre styremedlemmer og styreledere som er opptatt av en smidig og problemfri styrehverdag for boligselskaper. Hovedtema er erfaringsutveksling og boligjus, men i tillegg vil det også være mye annet på agendaen som vil hjelpe deg i hverdagen. Konferansen avholdes årlig og er en del av SBBLs opplæringstilbud til styrene i boligselskapene.

SBBL-nøkkelen

SBBL-nøkkelen er en digital nøkkel som flytter nøkkelknippet ditt til mobilen og vil fungere som et supplement til dagens systemer. Med SBBL-nøkkelen kan du enkelt åpne dører og dele nøkler med beboere, håndverkere, eller hjemmesykepleien.

Les mer om SBBL-nøkkelen →