fbpx

Medlemskap og fordeler

Et medlemsskap i SBBL kan være en av de smarteste investeringene du gjør. Du har forkjøpsrett på 95 000 boliger, i tillegg til en rekke medlemsfordeler du kan benytte deg av i hverdagen.

Forkjøpsrett

Som medlem av Skien Boligbyggelag er forkjøpsretten den største og mest verdifulle medlemsfordelen du har. Forkjøpsrett betyr at du går foran ikke-medlemmer i køen når boliger legges ut for salg.

Medlemsfordeler

Vi jobber hele tiden med å forhandle rabatter på kulturopplevelser, fritidsaktiviteter, varer og tjenester som du har nytte av. Du kan spare mye på å bruke medlemsfordelene dine!

Min side

På Min Side får du full oversikt over medlemskapet ditt. Du kan melde forkjøpsrett i portalen, se oversikt over medlemsfordeler og overføre opparbeidet bonus til din konto. Og mye mer.

Medlemsappen

Med medlemsappen på mobilen blir hverdagen som SBBL-medlem enda enklere. Da har du alle dine fordeler for hånden, hele tiden.

Feriebolig i Spania

Vi har to flotte ferieboliger i Spania som våre medlemmer kan leie. De ligger på Costa Blanca, som har over 300 soldager i året. Det er trygt og enkelt å leie. Trenger du hjelp av noe slag, stiller vår norske vaktmester opp.