Endelig klart for byggestart

Endelig er det klart for byggestart av den aller første Bovieran i Norge – og det i Skien.

Torsdag var det pressekonferanse, og tilstede var blant annet Bovieran Norge , Veidekke i Norge , EiendomsMegler 1 Telemark og Skien Boligbyggelag med sine representanter. I tillegg stilte ordfører i Skien Hedda Foss Five opp for markering med kake og Mozell.

Bovieran er en moderne boform, hvor vinterhagen har et temperaturstyrt klima med den franske rivieran som forbilde. I vinterhagen vokser det trær og vekster som er nøye utvalgt for å skape et harmonisk og avslappende miljø. Klimasystemet i vinterhagen bidrar til at temperaturen alltid er behagelig – her blir det aldri for kaldt men heller ikke for varmt, det blåser aldri og man trenger ikke måke snø. Temperaturen og luftfuktigheten er på et nivå som gjør at man forlenger utesesongen til å vare året rundt.

I den ca. 1400 kvm store vinterhagen vil du finne vekster fra store deler av verden, som blant annet palmer, blomster, busker, kaktuser, frukt- og oliventrær. Her er det full trivsel uavhengig av årstiden utenfor hagen.

Prosjektet inkluderer 51 leiligheter, parkeringskjeller og vinterhage på 1400 kvadratmeter med trær, blomster og middelhavsklima året rundt.