Fra venstre: Adm Direktør i SBBL Marianne Hegna, Regionsjef Haakon Ramberg og Leder for Nybygg og Tekniske tjenester Sven Yngve Larsen.

Skien Boligbyggelag og Seltor har undertegnet en kontrakt på 100 millioner kroner

Skien Boligbyggelag og Seltor har i dag undertegnet kontrakten hvor Seltor har totalentreprisen på Lindemans Falkum. – Kontrakten til en verdi av vel 100 millioner kroner er viktig for Seltor, sier Regionsjef Haakon Ramberg spesielt i den tiden vi er inne i nå med noe ustabilitet i entreprenørmarkedet. En langsiktig kontrakt har stor verdi og trygger ansatte fremover. – Dette er lokal verdiskapning, sier Adm Dir Marianne Hegna i Skien Boligbyggelag, og legger til: – Det vil også få betydning for underleverandørene som også er lokale.

Lindemans Falkum med sin spennende arkitektur har blitt godt mottatt i markedet og består av 25 enheter. Prosjektet har en variert bebyggelse med en blokk over 8 etasjer og garasjekjeller i tillegg til både 2-mannsboliger og en enebolig.

– Vi gleder oss over at det bygges i Skien og er veldig glade og stolte av at vi bidrar med verdiskapning som har betydning for samfunnet og holder hjulene i gang, sier Marianne Hegna.