Gi et juniormedlemskap og få med to billetter til sommerteater

Et medlemskap i Skien Boligbyggelag gir deg forkjøpsrett på 95 000 boliger i hele Norge og mange andre fordeler. Gir du et juniormedlemskap i gave til en du er glad i, kan de opparbeide seg ansiennitet gratis til og med det året de fyller 18 år.

KAMAPANJE: Alle juniormedlemmer som melder seg inn i perioden 31. mai – 6 juni får to billetter til Askeladden Detektivbyrå & Brekkeparkensaken 16. juni. Med forbehold om eventuelle restriksjoner vedrørende korona.

Bli med å oppklare en helt eventyrlig kriminalsak:

En stor skatt har blitt stjålet i Brekkeparken, og sammen med de tre geniale rørekoppene Ask, Espen og Ladden, vil barna lære hvordan man flykter fra troll, snakker med geiter, eller kurerer hukommelsestap.

Hele familien vil få noe å more seg over i dette bakvendte eventyret.

Detektivene Ask, Espen og Ladden våkner med skikkelig skallebank, og husker hverken tid eller sted. Så finner de en viktig melding fra trollet i Siljan-skogen:
En liten gutt har stjålet skattekista hans! Han ble slått ned av en stor geit på en bro og nå er det opp til våre geniale klossmajorer å finne ut hvem den skyldige er, og gi kista tilbake
til trollet.

Men hva skjedde før de våknet? Og hvem kan de egentlig stole på? Bukken Bruse? Trollet? Seg selv?

Bli med på å løse mysteriet.