Fra venstre: Adm. direktør Marianne Hegna og prosjektsjef Nybygg Eiendomsmegler 1, Heidi Solvang

Boligprosjektet 13A i Snipetorpgata melder om byggestart – Innflytting sommer 2022

Snipetorpgata 13A består av 6 terrassehus og 6 gatehus og ligger i den vestvendte skråningen mellom Snipetorpgate og Brekkeparken. Skien Boligbyggelag melder på vegne av utbyggerne at de har iverksatt byggestart på dette helt spesielle boligprosjektet.

Store vestvendte leiligheter bygges i historiske Snipetorp
Snipetorpgata er den eldste og mest kjente gata i Skien, den eneste gata som ikke ble lagt øde i den store bybrannen i 1886.

Det nye boliganlegget har to deler, to gatehus med 6 leiligheter mot Snipetorpgate og ett terrassehus med 6 leiligheter i skråningen opp mot Brekkeparken. Mellom de to delene ligger et felles uteareal, «Snipetorget», som kan benyttes av alle beboerne i 13a.

Byggearbeidene godt i gang
– Det er med stor begeistring vi nå kan informere om at det er besluttet byggestart på det flotte boligprosjektet i Snipetorpgata 13a, melder prosjektsjef for nybygg i Eiendomsmegler1 Telemark Heidi Solvang. 13a blir levert med gode materialvalg, men er kjøperne tidlig på banen nå, er det fremdeles mulighet for å sette sitt eget særpreg på boligen. Som noen kanskje allerede har observert så er grunnarbeidene godt i gang på tomten. Etter hvert vil konturene av byggene også reise seg, så dette blir en utrolig spennende tid fremover. Boligprosjektet blir virkelig en berikelse av bebyggelsen i bydelen, og vi gleder oss til 13a kan huse fornøyde kjøpere avslutter Solvang.

Kombinere større areal med historie og sentrum
Vår visjon er å utvikle et unikt boligprosjekt i en av Skiens vakreste bydeler, Snipetorp melder Marianne Hegna, Administrerende direktør i Skien Boligbyggelag . I dette prosjektet gjør vi også noe særskilt som er å bygge terrassehusene på hele 165 kvm – her får du kvaliteter lik en byvilla. Dette er er virkelig ideelt for dem ønsker å bo urbant, men likevel kunne boltre seg på litt større flater.

Vi legger også virkelig til rette for samhold forteller Hegna videre. I tillegg til stort tilbaketrukket fellesareal, lager vi et stort lokale på 145 kvm som borettslaget selv kan bestemme hva de vil bruke til. Det kan brukes til eksempelvis som felles trimrom eller eventuelle gjesterom for besøkende.

Innflytting allerede sommeren 2022
Prosjektet med sine 12 leiligheter vil bli ferdigstilt på samme tid. Utbyggerne kan med glede melde at kjøperne kan se frem til overtakelse i 3 kvartal 2022.

For videre informasjon og spørsmål:
Heidi Solvang – Prosjektsjef Nybygg Eiendomsmegler1: 90 97 87 87 | hs@em1telemark.no

Marianne Hegna – Adm. dir. Skien Boligbyggelag: 90 12 54 73 | mah@skien.bbl.no