Fra venstre: Frode Antonsen, daglig leder Betonmast AS, Marianne Hegna, Adm Dir Skien Boligbyggelag og styremedlem i Klosterøya Vest AS Jan Terje Olsen.

Entreprenørkontrakten er underskrevet og nå planlegges byggestart for byggetrinn 4 på Klosterøya Vest

Betonmast AS har blitt valgt til totalentreprenør på hele byggetrinn 4 som består av 69 leiligheter fordelt på 3 bygg. Nå planlegges byggestart og tidlig i 2021 regner vi med å være i full gang.

«Vi er fornøyd og stolt over at vi er blitt valgt til entreprenør på nok et byggetrinn på Klosterøya Vest og der er en stor og betydningsfull jobb for oss. Vi skal produsere prosjektet med egne håndverkere det vil derfor ha stor betydning for sysselsettingen vår fremover» sier Daglig leder i Betonmast AS, Frode Antonsen.

Siden salget går så bra, vil neste bygg i byggetrinn 4 komme for salg allerede i mars. ”I markedsføringen stiller vi ofte spørsmålet ’Er dette Skiens beste beliggenhet?’. For svært mange er svaret tydeligvis et klart JA! Klosterøya Vest er blitt et veldig populært område med svært fornøyde beboere”, sier Administrerende Direktør Marianne Hegna i SBBL

Folk trives rett og slett med det å kunne bo rolig og hyggelig så nær byen! Mange liker å rusle eller jogge rundt Hjellevannet; turveien passerer ”rett utenfor døra”. På Klosterøya Vest kan morgenkaffen tas på terrassen mens Viktoria passerer på sin vei opp Telemarkskanalen. Og få skritt unna ligger byens Cafeer, restauranter og butikker. Hverdagen har mye å tilby når man bor så sentralt, og med en lettstelt leilighet blir det mer tid til å ha glede av et stadig mer vitalt Skien sentrum.

Alle byggene på Klosterøya Vest er gitt navn inspirert av Ibsens dramaer og persongalleri. Til nå har vi bygget Stockmann, Rosmersholm, Brovik, Fosli, Solness, Løvborg og Gabler. Og snart settes spaden i jorda for å realisere Lind, som har fått navn fra rollelisten i Kjærlighedens Komedie.

Samarbeidet med Børve Borchsenius’ arkitekter er konstruktivt og vellykket. De har vært med fra dag 1 på Klosterøya Vest og står også bak Lind. Nok en gang kan spente, nye boligeiere glede seg til å flytte inn i leiligheter med utsikt, sol og store, gode uteplasser.

Klosterøya Vest AS eies av selskapene Conceptor Bolig AS med 35,03 %, Skien Boligbyggelag Eiendom AS med 34,93 %, Betonmast Eiendom AS med 24,04 % og Multifag AS med 6 %.